Филип Плейн се е разделил с приятелката си Лучия Бартоли. А причина

...
Филип Плейн се е разделил с приятелката си Лучия Бартоли. А причина
Коментари Харесай

Нова звездна раздяла

Филип Плейн се е разделил с приятелката си Лучия Бартоли. А причина за раздялата най-вероятно е невярност. Дизайнерът чака дете от друга жена, написа Blick. 

Немският дизайнер (46 г.) е споделил, че се разделя с 25-годишната си другарка Лучия Бартоли, откакто двамата бяха дружно в продължение на 5 години. От връзката си имат двама синове.

" Решихме да продължим връзката си като най-хубави другари и като най-хубавите родители за нашите деца ", написа Плейн. 

Припомняме, че вторият наследник на двамата се роди предходната година, а неотдавна и двете деца имаха съществени здравословни проблеми.

Двамата не се разделят за първи път, само че в този момент го вършат публично, след опит да подобрят връзката си. 

Немското издание научава някои забавни детайлности за раздялата.

 

Зад нея в действителност се крие същински скандал.

Филип Плейн чака още едно бебе - само че майката на детето не е Лучия Бартоли, а румънският модел Андрея Сасу.

Твърди се, че Плейн е имал спекулация с нея в продължение на години, както и многочислени фотоси на двамата дружно.

Бдителни почитатели на моделката са забелязали, че тя е последвала профила на огромен фешън бранд за бебешки облекла и други артикули, свързани с майчинството. На директния въпрос на почитателите дали е бременна и дали има връзка с Филип Плейн Андрея не е дала отговор.

КОЯ Е АНДРЕА САСУ?

Андреа Сасу е румънска моделка, която се отличава със своята естествена изящност, само че и голям брой пластични интервенции. Тя дефилира за марките " Роберто Кавали ", " Долче и Габана " и, несъмнено, " Филип Плейн ".  

В предишното тя е била пиар на дизайнера (2015), а последователно съумява да превземе и сърцето му. През 2017 година Андреа е била сгодена за Филип Плейн и даже си е татуирала името му. По план двамата даже са планували женитба, както и да живеят в дворец в богаташкото предградие на Лос Анджелис “Бел Еър ".

Филип Плейн и Андреа Сасу се разделят малко след оповестяването на тяхната връзка.

Преди нея, сърцето на Филип беше заето от друга жена. Двамата имат наследник, който живее с майка си в Бразилия. 

Новината, че е бременна, той приема с наслада, само че единствено 2 месеца след появяването на момченцето, двамата се разделят.

Въпреки че се разделят като другари, майката поставя преграда сред него и малчугана. По-късно връзките им се трансформират. Като баща с благоприятни условия, Филип трансформира срещата си с Ромео в миг, който надали в миналото ще бъде пропуснат. Двамата се отдават на разнообразни занимания, пътуват до Париж, с цел да видят какви атракции предлага увеселителният парк “Дисниленд " и така нататък

Ако новините, че Филип Плейн чака дете от Андреа се потвърдят, това ще е четвърто дете за немския дизайнер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР